Хотел

Нашите стаи

Гледка от стаята
Двойна стая
Виж
стая
Тройна стая
Виж
Спалня
Апартамент
Виж

Конферентна зала

30 места


Конферентната зала е просторна и удобна, разположена на последния етаж, в съседство с уютния кът за кафе паузи и неформални разговори. Залата за бизнес събития и семинари е модерно оборудвана с голям екран, мултимедия и безжична интернет връзка. Капацитетът е 30 места, които могат да бъдат подредени според предпочитанията на гостите.

Изпрати запитване тук
конферентна зала

Нашите услуги

кафе пауза
Бар и кафе пауза

В съседство на конферентната зала сме разположили уютен кът с кафе-бар, където организираме кафе-паузите за нашите гости. Предлагаме богато меню, комбинирано в различни варианти, за вашите мероприятия, семинари, работни срещи.

тихи игри
Зала за игри и отдих

В хотел Виа Лакус предлагаме уютна зала за отдих и тихи игри, където може да прекарате приятни мигове с приятели. Може да играете на семейни игри, компютърни игри или да сърфирате в интернет.

офис услуги
Офис услуги

В хотел Виа Лакус предлагаме офис и компютърни услуги - при нас може да редактирате и разпечатате документи или презентации, както и да си проверите електронната поща. Попитайте ни на рецепция от какво имате нужда.

гараж
Подземен паркинг

Подземния паркинг предоставя допълнителен комфорт и спокойствие на нашите гости, особено в летните горещи месеци и снежните зимни дни. При нас автомобилът ви ще бъде на безопасно място и защитен от всякакви атмосферни влияния.