МАСАЖИ

ВИДОВЕ МАСАЖИ

масаж на лице
Масаж на лице

Масажът на лице е с релаксиращите продукти на Алгомеда. На лицето се прави пилинг с гел от микроводорасли и се масажира с масло от микроводорасли и розово масло. След масажа кожата на лицето ви е подмладена, с подобрено кръвообращение и със здрав и свеж вид. Продължителност: 30 мин.

 

33.00 лв.
Масаж на стъпала
Масаж на стъпала

Масажът на стъпалата лекува редица болести стимулирайки определени акупунктурни точки. Всяка точка отговаря на орган в човешкото тяло, което прави стъпалото ви огледало на вашия организъм. Включва пилинг с морски соли и масаж на стъпалата и подбедриците. Продължителност: 20 мин.

23.00 лв.
силов масаж
Китайски силов масаж

Масажът е лечебен и се изпълнява от професионалистът Костадин Маргин, който със специални масажни действия въздейства върху определени части и точки на тялото ви с цел да ви предпази от болести и да ви поддържа здрави. Частичен масаж: 15 мин на цена 20,00 лв. Цялостен масаж: 30 мин на цена 40,00 лв.

20.00 лв.

Релаксиращ масаж

Частичен или цялостен
Изпълнява се от професионален масажист Таня Георгиева.

30 минутен масаж - включва масаж на гръб и яка - 28 лв.

 20 минутен масаж - включва масаж на ходила и подбедрица или масаж на лице - 20 лв.

Цялостен масаж: 60 мин на цена 40,00 лв.

Масаж

ВИДОВЕ МАСАЖИ


АЛГОТЕРАПИЯ РЕЛАКС
Алготерапията е уникален метод за пречистване на организма от токсините. Релаксиращият масаж може да бъде пилинг с кафе и морски соли или с масло от зелени микроводорасли. Масажът въздейства благотворно върху здравето и хармонията на вашето тяло.
Цялостен алготерапевтичен масаж: 60 мин на цена 50,00лв.
Частичен алготерапевтичен масаж: 30 мин на цена 33,00 лв.

ЛЕЧЕБНА АЛГОТЕРАПИЯ

Лечебният алготерапевтичен масаж включва процедури с детокс ефект с комплекс от зелени микроводорасли и билкови масла (розмарин и розово масло).

Частичен масаж: 30 мин на цена 33,00 лв.

Цялостен масаж: 60 мин на цена 50,00 лв.