Външен басейн

Басейни с минерална вода

УСЛУГИ

Закрит басейн

Минералната вода е лечебният дар на природата и изключително богатство за нашата родина. В Сапарева баня тя извира с изключителните 103 градуса температура, което я прави най-горещата минерална вода в Европа. Всяко потапяне в топлия басейн е лек за душата и тялото Ви.

В семеен хотел Виа Лакус може да изберете да се насладите на водната прегръдка във външния минерален басейн (размери 12 м. х 6 м.) през топлия сезон.
Вътрешният минерален басейн е с Г-образна форма (8 м. х 8 м.), с две отделения - за големи с дълбочина 1.40м и за малки с дълбочина 0.70 м плюс седалка и хидромасажна зона.

Минералният състав на водата в Сапарева баня лекува кожни проблеми, заболявания на опорно-двигателния апарат и травми,  периферната нервна система и гръбнака, гинекологични страдания.

Знайте, че водата продъжава да ви лекува известно време и след като сте напуснали топлия й уют - натрупването на микроелементите върху кожата Ви оказват продължителен благотворен ефект.

Съчетайте минералната вода в басейна с процедури в релакс зоната или класически масаж за пълноценна почивка и възстановяване на тялото.

 

 

Масажи

МАСАЖИ

Релаксиращи или лечебни

За отпускане и тонизиране на кожата ви или за цялостно укрепване на организма. Масажът помага за възстановяване на тялото след тренировка или активен ден в планината. Масажът още е успешен метод за справяне с различни ставни и мускулни проблеми, предизвикани от физиески натоварвания, натрупан стрес или заседнал начин на живот.

масажи

Зона за релакс

ВРЕМЕ ЗА ТЕБ

Отдай се на заслужена почивка

Горещи вани, сауни, парна баня и джакузи - тук е всичко, от което се нуждае тялото ти, за да се възстанови.

 

 

Избери стая и си дай почивка още днес